tirsdag 25. januar 2011

Stygge -kroken...


Vi har ingen skamme- krok her i huset, men vi har stygge-krok.;)
En vegg som Herr Fly 'eier' helt og fullt med alle sine fjonge HiFi-greier.
En diger TV og svarte, svære høytalere (flere enn jeg skjønner kan være nødvendig).
Ja, også alle slags dekodere, DVDspillere, forsterkere og beslektede dingser.
Bak sofaen har vi noen nette høytalere som jeg håper å utvide samlingen av,
men enn så lenge er det de digre klossene som regjerer og dominerer i fronten. 
 Uansett hvor mye jeg prøver å ordne det, virker det rotete og malplassert.
Kroken er litt usymmetrisk, og den er vanskelig å gjøre så mye annet med. 
Veggen stopper rett ved den venstre høyttaleren, så det er en rar liten krok.
Kamuflasje virker mot sin hensikt, så det eneste jeg har plassert der er
et par store sommerfuglbilder fra Hagedornhagen (det ene var over sofaen før)
og en enkel, stor vase med bjørkekvister for å følge opp naturtemaet;-)
En liten oppmyking av kroken, og fremdeles godkjent av krok-eieren.
Har du en stygge-krok eller et stygge-sted i ditt hus?
Takk for hyggelige mailer og kommentarer etter søndagens innlegg,
det er utrolig gøy å høre at så mange lar seg inspirere av prosjektet!
Vi har akkurat begynt, så det er aldri for sent å henge seg på!
Herr Fly takker også for bursdagshilsener!
Ha en fin tirsdag!
post signature 
--------------------------------
Do you have an ugly - corner in your house? ;)
A place where your man has taken control and you have to let go?
Our ugly- corner is where my husbond has stacked up all the Hi-Fi stuff.
A couple of pictures from Hagendornhagen and vase with branches 
'softens' the corner up a bit, don`t you think?
Have a great day!

35 kommentarer:

Therese sa...

En slik krok har vi her i huset også, ikke overraskende den samme kroken som i deres ;) Jeg slipper riktig nok unna de helt store høytalerene (heldigvis) men av en eller annen grunn blir det ikke mindre ledninger bak der av den grunn. På toppen av alt kom en ny type duppedings i posten i går som visstnok har noe med flere kanaler å gjøre, opptak av tv-program, veldig kjekk å ha jadajadajada..... Men på en annen måte så er det en kjekk krok og ha for de gangene det kommer en kommentar på dillet mitt (det tilhører merkelig nok sjeldenhetene men dog) så kan jeg være rimelig rask ute med å kommentere hi-tec kroken hans og hintet blir raskt snappet opp ;)

Ha en fin tirsdag søte Heidi, også så morro å se deg i BoligDrøm :D

Vingesus og Julebrus sa...

Tipper de fleste bloggdamer i det ganske land (og utland) har en slik krok som det der. For det er sjelden jeg har sett veggen der TV står på bli blogget ivrig. Jeg fikk (visstnok) anfall når C kom hjem med vår 42". MEn hallo; jeg så kassen og den var stor nok til at jeg fikk plass oppi den. Men må jo si at TV'n er fantastisk å se film på!!!
Ha en fin dag! Klem!

T:o)ve sa...

Hehe, ja slike kroker og vegger har nok de fleste av oss ;) Men, så er de gode å ha når man får ufrivillige (og frivillige) opphold i horisontalen! Så jeg nyter den litt likevel ;)

Min Lykke sa...

Vi har ikke bare en styggekrok men et helt styggerom... Kjellerstuen er "kinorommet" vårt og der er det mannen som regjerer. Og det er forsåvidt greit siden jeg får bestemme ellers:)
Der er det projektor, høyttalere, mørke/svarte møbler, trehvite vegger, mørkeblå gardiner og nipsnaps som ikke er fine nok til å være oppe;)

Klem fra Kristin

Åshild - prydeligbloggen sa...

Hehe. Har forresten sett hos UnderbaraClara.nu at hun har dekket høyttalerne med hvit blondevoksduk foran, så de ikke ble så dominerende. Det er et triks i alle fall :) ha en fin dag!

Rita sa...

Vi har faktisk ingen sånn krok, hos oss er vi enige om at TV er unødvendig, og en Tivoli-radio gir oss den lyden vi trenger. Ønsker vi å se film eller noe, tar vi bare frem vår 27" iMac fra kontoret, og ser på nettTV eller en DVD. Fungerer helt supert for oss. Skjønner at jeg er heldig!
Men hadde jeg hatt en sånn krok, ville jeg forsøkt å bygge inn alt utstyret, eller rammet inn tv'en med hyller. Finnes så mange forskjellige hyllesystemer med dører som fjernkontrollen virker igjennom nå. Kombinerer man åpne og lukkede dører kan det bli ganske stilig.

Anonym sa...

Gå for svart og innse nederlaget. Vi har valgt en svart tapet med fløyelretromønster på tv-veggen. Det er helt genialt. Alt "forsvinner".

STYLIZIMO sa...

Kjenner godt til denne styggekroken ja. Vi hadde samme "pakken" før vi reiste til USA. Selv om vi ikke har noen store høyttalere og forsterker nå blir det rett og slett ikke fint på tv-veggen. Har fått min bedre halvdel til å kjøpe noen hvite små høyttalere som man ikke trenger forsterker til, men likevel er det dekoder, ledninger o.l. Grubler hver dag på hvordan man kan få det fint på denne veggen.
Ha en fin tirsdag, Heidi
klem Nina

Pia sa...

Vi har nok mer enn kun en sånn krok....

Consept Constanse sa...

Heisann!
Styggekrok sier du...synes det ser flott og inbydende ut jeg men jeg skjønner hva du mener. Synes du har klart å integrere dette på en fin og naturlig måte. Har heldigvis en mann uten altfor stor hifi interesse så de største høytalerene har jeg greid å styre unna. Finnes mange fine skjulte annlegg som er et godt alternativ. Forresten gøy å se reportasjen om deg i Boligdrøm. Fint å ha et ansikt å sette til den fine bloggen din.
Ha en fantastisk dag!
Vh Connie

Moccamamma sa...

Vet du, jeg synes tv-kroken din var veldig smakfull og balansert. Du har to farger i former som balanserer, og bildene og kvisten myker det hele opp! Mitt øye ser et avbalansert stilleben i svart og hvitt :) Ingen ting å skamme seg over! Egentlig minner formene mye om de svarte og hvite formene på kjøkkenet, så jeg synes du har gjort tv-hjørnet stilig, og i deres stil :) Tv og stereo er jo for mange menn enn kilde til glede, akkurat som blogging og interiør er det for oss bloggedamer :) Og, etter å ha bodd sammen med to ulike menn med sans for musikk og HiFi, så skjønte jeg at høytalere ikke er høytalere (etter en prøvelytting i lydrom hos HiFi-klubben) - akkurat som designmøbler og kopier ikke er det samme, eller at du ikke vil tilbake til oppringt internett når du har surfet på raskt bredbånd. Lyd er visst ikke bare lyd, men kvaliteten på den også :)

Men, jeg har også grammet meg for at mannen kjøpte noen svarte klosser til høytalere, men hos deg så det jo fint ut. Får gå i meg selv her hjemme også, for jeg påstår overfor mannen at vi kunne klart oss med 20" tv i et tv-skap ;)

Ha en god tirsdag!
Moccamamma

Sea of Design sa...

Som de fleste damer ovenfor, har vi også en slik krok.. Foreløbig består den bare av en TV, forsterker og dekoder. Men mannen har store planer om utvidelse og jeg holder nå på å bli byttet ut med frøken DALI!
Men jeg har tenkt å "kamuflere" TV'en slik som i dette blogginnlegget mitt http://seaofdesign.blogspot.com/2010/07/liker.html . Da blir TV'en å se ut som et bilde. Vertfall det jeg har i tankene. :)

Klem Renathe

Barbros lille atelier sa...

Ha, ha, vi har AKKURAT en sånn krok som jeg går her og irriterer meg grønn over:-) Det aller verste er de hersens dekoderne! Så utrolig stygge!

Marte sa...

Heidi, den styggekroken er slettes ikke verst!
Har sett (og hatt) myye verre, syns det ser ryddig og fint ut, jeg:) Men for all del, full forståelse!!
Been there...osv.. Min kjære jobber i bransjen, driver rett og slett butikk med akkurat disse tingene, så vi har hatt noen runder;) Alle vi kjenner tror alt er på stell i den avdelingen her, men sannheten er en anne, kan jeg bare si..¨

Ønsker deg en fin dag!!
Klem, marte

Fru R. sa...

Heia
Ja de fleste har vel en slik krok, irriterer meg alltid over den, men en kan vel ikke få et stort TV pent, men i forhold til den store *kassen* som TV var før, så er vi kommet et stykke på vei. For ikke å snakke om alle ledningene, ligger heldigvis i skjul bak benken.
Klem fra Mette

mona.z sa...

Vi har ikke bare styggekrok, men flere styggerom! Dessuten var ikke din krok så stygg, men er enig at høytalerne dominerer og at å prøve å kamuflere virker helt mot sin hensikt (been there, done that)Etter å ha levd med mann og barn i 25 år, har jeg funnet ut at det ikke nytter å sloss mot duppeditter/digre monstre av saker som mann og barn mener de måååå ha.
Ha en fin tirsdag, sol i Bergen:))))

Fru M sa...

Hei
Den tven kommer man jo ikke bort fra så da må man gjøre det beste ut av det. Jeg har tenkt å male veggen svart eller kjøpe en ny tv i hvit (det siste er ikke mannen min enig i, men vi får se da;-))
Den store 42 tommers tven vi har nu er absloutt ikke fin og den skal ut av huset. Mannen min innreder sitt eget rom i loftet over garasjen. Og der kan han ha så mange høytalere og kabler som han overhodet vil. Genialt? Mvh Å

Reb sa...

Vackert!

CC-Marit sa...

Herlig, fru Fly! :) Styggekroken var et flott begrep, måtte le godt her.
Men jeg synes du har fått den balansert ut flott, og hvitt gjør seg godt sammen med det svarte hi-fi-utstyret.
Her i huset er det litt for mange styggekroker, med en dataentusiast i hus. Men jeg klør i fingrene. Og er stadig på jakt etter lure løsninger for å skjule ledninger og arrangere ladere.

:)

Marit

Høytrykk sa...

Jeg synes ikke styggekroken deres var så stygg jeg. I hvert fall ikke kroken-i-kroken med sommerfuglbildene og den store vasen, for den var fin! Men skjønner hva du mener! Vi har to store høyttalere som ligner veldig på deres, og jeg har så lyst til å bytte dem ut med noe annet. Men så var det dette med lydkvalitet da, og å finne noe som er pent og bra på en gang...

Jeg ble tipset om at du har erfaring med magnetmaling under tavlemaling. Funker det bra? Jeg er i tenkeboksen angående en liten tavlevegg for tiden, og tar gjerne i mot gode tips! :)

Anonym sa...

vi har hemsen som er, ikke bare en krok, men et helt rom - her er det 3 datamaskiner på rad og rekke og ikke så mye å gjøre med det - men akkurat nå er det verre enn værst, pga at til Jul kjøpte mannen en ny dings - som ikke fungerer - ja han holde på å rive av seg håret, men det har vært en del fram ogtilbake og dermed er tilogmed alle ledninger som pleier å være inni møblene utover alt - i tilegg har ungene flyttet opp Wii en fra kjelleren igjen og siden ingen har "ryddet" den på plass - står den ut i rommet med alt det innebærer av kabler og styr også...
MEN hemsen er ment som å være en plass hvor vi sitter med beina på bordet og spiser middager foran tv på lørdager etc - så helt ryddig og reint er det nesten aldri der heller...
Og med all data og tv er det jo LITT støv som blir laget også...

Anna-Malin sa...

yes, jag har en styggekrok!
mannens kontor!!! hu-jeda-mig...
men jag har bestämt mig för
att han måste få ha ett rum
som han kan känna att han
bestämmer över ;)

kram på dig.

by BeaTell sa...

Jatta jatta, mange kroker her i huset ja:) Rydder alt rotet fra en krok, så blir det rot i en annen krok.... Ond sirkel det der...

re:signert sa...

hehehe styggekrok , fantastisk navn og innlegg! og RIKTIG god bedring til deg da! Varme klemmer fra meg. Signe

Rosemary and thyme sa...

Syntes du har vært flink å gjøre kroken koselig, jeg, tross tv og høytalere:)

Fin kveld til deg!
Klem Tove

Janicke sa...

Veldig bra innlegg :) Men syns du hadde en fin styggekrok tross alt. Er ikke lett å kamuflere alt det svarte mot hvitt og sart :)

Ha en flott tirsdagskveld!

Guttemamma sa...

Ikke den styggeste stygge-kroken jeg hars ett iallefall:-)

RumahKami sa...

Synes ikke den er en stygg krok jeg.. mye bedre enn den vi har her hjemmet :)

Bare Beppe sa...

De fleste kjenner seg nok godt igjen her :) Fikk panikk selv, når huset var ferdig bygd, og mannen insisterte på 50``flatskjerm!! Kjente panikken bare smøg seg på :) Alikevel, har vi klart å skjule alt det andre i Bestå seksjoner fra Ikea, som har hvite høyglansede dører, der alt er skjult bak. Til ledninger er det boret hull, også henger seksjonen på veggen :)

SsSsS sa...

Hei Fru Fly,

Vi digger bloggen din - og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre NIB kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

Klem fra Familien S <3

Anemone sa...

Selv om det meste av dvd-spiller og andre maskiner er gjemt inni den fineste hvite skjenken min, klarer ikke jeg heller å slå meg til ro med hvordan tv-veggen ser ut. Siden jeg også har litt hull-i-veggen-skrekk tørr jeg ikke prøve meg frem med litt bilder og "stæsj" rundt heller. Og denne veggen er det vi sitter og glor på det meste av kvelden... Jaja.

ANETTESHUS.COM sa...

Huff, ja TV'n får vi ikke gjort så mye med desverre;)) Men BOSE er tingen, Heidi!! Synes ikke, men HØRES;)

KLEM:)

Nadine sa...

Thank you for this inspiration. I bought the butterly art print and I love it.

Your blog is wonderful!

Nadine

Hanne sa...

Hei, fin blogg du har, og styggekroken har du greid å forskjønne til tross for mye svart:)

MEN, jeg må bare spørre, hvor har du kjøpt den kule vasen? Jeg har en helt meningsløs vegg som står ut ved stuen, trenger en fin vase på gulvet der, og vips: ikke lenger meningsløs;)

Masse lykke til med baby, alltid kos:)

Fru Fly * Heidi sa...

Hei Hanne!
Takk for hyggelig hilsen!:)
Vasen har jeg kjøpt på Ikea for flere år siden.