tirsdag 14. desember 2010

Gavetips?


Ingen jul uten litt grubling på gavene.
Men litt på etterskudd som jeg er, strever jeg litt i år.
Det er koselig å planlegge og putle med, men tiden løper fort.
Er du i mål? Og i så fall vil du dele gode tips med andre som meg?


..hvis du vil ha Flyprint til jul, må de bestilles i dag eller senest i morgen formiddag.
Ha en super kveld - og heia håndballjentene!
post signature

32 kommentarer:

KKannDesign sa...

Hei hei - superundertøy - alltid en slager!!

Lykke til - fra en som holder alle i familien og venner varme ved å gi bort ull eller superundertøy til jul!!

SmilKKann

ND! sa...

Brettspill!
For anmeldelser & anbefalingen sjekk:
http://www.brettspillguiden.no/?pid=bsgprisen

Ha en fin Advent!

STYLIZIMO sa...

Hva med abonnement på blader? Kan bestilles på nett, og er gjort i en fei :) Og du som er så kreativ på dataen, kan jo bare lage et fint kort aa legge ved. Dette er en gave jeg hadde blitt veldig glad for iallefall. Mange som sender meg en ekstra gave nå i julen også.
Takk for fine ord hos meg :)
Lykke til med julepresanger. Det ordner seg nok til slutt.
klem Nina

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nei..her er ikke noe i rute...tror jeg ikke har forstått at jeg skal handle julegaver i år...:)
Men det blir nok jul i år og...
kos deg
klem klem

whitebite sa...

Tror jeg er litt lik deg der!
Grubler mye over julegavene for å finne noe litt spesielt, samtidig kjekt!
Jeg har kjøpt en del på nettet i år, og utenlands.
F.eks på Sprell og Tin tof (nettbutikker) har de mye fint!

IJ sa...

Sååå fint trykket ditt er! Og i rødt..:-)

Her er julepresangane neeeesten i boks, men sjølvsagt har eg nokon eg må gruble litt ekstra på... Lagar mykje sjølv, så får eg håpe mottakarane blir glad for det..;-)

Ha ein fiiiin kveld!
Klem

★ Ninas blogg og Super-Lille ★ sa...

Jeg har laget ett innlegg inne på bloggen min om et tips ;)
Ta en titt, så får du se :)

Stikkord "Gi med hjertet!"

Anonym sa...

Så fint trykk!

Av gaveidéer kan kanskje en opplevelse være noe? Jeg liker selv å gi vekk reiser, teaterbilletter, konsertbilletter osv - gjerne satt inn i en helhet som beskrives på et fint kort og pakkes inn i en dertil flott eske.
Med helhet mener jeg noe før eller etter selve opplevelsen (barnepass, middag hjemme...) eller opplevelser i sammenheng.

Hilsen Kristine

Kristin sa...

Vin, ullundertøy, gavekort, hjemmelaget syltetøy/godis/kunst/klær/you name it...
Og så er det en ting som vi iallefall har blitt veldig glade i og som jeg stadig vekk anbefaler; krydderblandingene fra cemo gourmet. Forvandler enhver rett til noe fabelaktig godt. Finnes mange forskjellige sorter men våre favoritter er kyllingkryder, fiskekrydder, potetkrydder og marinadekrydder.
Klem fra Kristin

Lekenhverdag.com sa...

Jeg begynte å handle gaver i dag og brukte 40 min så var jeg ferdig ;-)

Gavetips? Det kommer an på hvem som skal motta. På lekenhverdag.com har vi lagt ut ønskelistene til barna våre. Ellers kommer det små drypp innimellom ;-)

Lykke til!

Gry sa...

Vet du, jeg dumpet borti noe på Oasen her på lørdag - men hadde ikke tid til å kjøpe det. Et dobbelt sett med bitte små Le Cruiset - nok til å lage en porsjon pr gryte. I masse flotte farger.

Hm, egentlig er det jeg som trenger gaver - har ikke fått handlet en eneste gave enda... Men det skal nok bli jul likevel, skal du se :-)

Klem!

Gry sa...

Mente selvfølgelig tips - ikke gaver... :-) (selv om jeg nok innerst inne også kunne tenke meg det... )

Ingrid sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ingrid sa...

Me kjøpte abonnement på Mat & Vin til nokon som var lei TING. Eg har laga eit Mat & Vin-cover i Photoshop, med personleg helsing om kva gåva er i "magasin/tabloid"-format, som me legg under juletreet.
Det vart veldig kult, om eg skal få sei det sjølv, men må vente til etter jul med å legge det ut på bloggen ; )
Men det kan jo vere eit tips til andre enn så lenge!

Anonym sa...

når det er vanskelig å finne julegaver til voksne syntes jeg det er lurt å tenke NYTELSE- folk har så mange ting men litt luksus og nytelse får vi aldri nok av :) sjokolade, te, kaffe, fruktkurver, blomster, vin, velværeprodukter, gavekort på spa- sånt setter alle pris på :)

HannasHörna sa...

Vilken underbar plansch...Jag vill ha en sådan i julklapp!

Ska genast önska mig eller köpa till mig själv i nyårspresent:)

Kram

Lisas hjem og skatter sa...

det er alltid vanskelig å finne de perfekte julegavene :) du produserer jo de fineste tingene selv! :) ville gitt print i gaver!

ha en fin kveld♥

lisaklem

Stjärnor & Champagne sa...

Fantastiska bilder som vanligt:) Hoppas att allt är bra/ Kram Anne

Anette Willemine sa...

* Vi har hatt stor suksess de siste årene med å gi bort "oss selv", for eksempel ha de 4 barna til et vennepar en hel helg, og ta de med på opplevelser vi har planlagt. Det kan være kinotur, badetur ved stranden med grilling, skogstur, fjelltur, innekos med spill, konkurranser etc. En innertier - også for barnas foreldre!

* Vi har også gitt bort et "en-hel-dag-som-gartner-gave". Beskjære frukttrær, hogge ned og rydde småkratt, male opp småkvist og grener i kompostkvern, rydde i bed, plante etc. Også en innertier av en gave!

* Konsertbilletter.
* Billige flybilletter (vist seg å være veldig populært).

Lykke til med gavekjøp, min venn!

God klem,
Anette Willemine

Mitt ☆ Mine sa...

Har litt igjen jeg også. Heldigvis fikk jeg kjøpt inn majoriteten i slutten av november, for desember har jo flydd avgårde med syke unger eller syke voksne. Her er vaskebøtte byttet ut med spybøte..ushj...men nå håper jeg vi snart må være friske alle mann.

Fantastiske print du lager Heidi. Tok meg en titt inn på epla-butikken din. Ser ikke bort fra at det blir en bestilling etterhvert. Elsker den "Love is in the air" plakaten!Herlig. Du er så flink altså!

Klem fra meg.

Dittemor sa...

Mange gode tips her...et jeg ikke har sett er gode oljer fra olivier og co. Vi har mottatt en julegave med innpakning derfra. Klarer så vidt å ikke åpne på forhånd. :) Ellers er en god damegave lipgloss og kremer synes jeg. Alltid deilig å få i alle fall.

Anonym sa...

Kan du blogge om hvilke blogger du leser? Både interørblogger, mammabloggere og andre blogger? Har lyst til å lese flere gode blogger!

(sandra) Nichitah sa...

Så utrolig fint ett trykk i rødt ♥ er veldig glad i den rødfargen :)
Tips? hmm.. Jeg leste litt sånn fort gjennom de andre komentarene her, å jeg må si jeg kaster meg litt for dem, det var en del orginale og fine ideer.
Men viss du finner ut at du har litt ekstra tid når du skal pakke inn er det veldig koslig med små rim eller hint på pakkene synes jeg :)

Ha en fin førhjulstid ♥

Proje Çantası sa...

I like it. Which program to used for collage?

Hug.

Eda

Mammadamen sa...

Lekre håndklær og sengetøy blir mine julegaver i år. Jeg blir alltid glad for det selv, og jeg vet at mottakeren får bruk for det.

Har forøvrig tipset om vintageskatter som julegaver, som er litt mer spennende her: here

Ønsker god førjulstid, kjære Heidi:-)

Proje Çantası sa...

You're a very polite Heidi. Thank you very much for your answer. I'm glad you've liked my photos. What you use your lenses? How many mm lens?
I'll continue to follow your blog:)
Hugging.

Eda

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Neidda, jeg er nok langt bak deg også tror jeg for jeg har handlet inn tre små ting som skal bli en del av tre gaver. Gavelistene er sånn halveis klare men består stort sett av lister med navn og forslag på hva som kan kjøpes til vedkommende. Den ène gaven jeg virkelig var bombesikker på ville slå ann og som bare skulle kjøpes inn derimot har gått ut av sortimanget til Riviera Maison. Så du er ikke alene søte du ;)

Ann Kristin sa...

Hei
Kom innom bloggen din i dag. Den er kjempefin, styrken din er de flotte bildene dine. Du bruker sikert photoshop og har peiling på fotografering inne, noe jeg trener meg i. Og du har sikkert holdt på en stund. Jeg har nettop staretet min egen blogg nå i novembe, vil du ta en titt, bli følger og slenge inn en liten oppmuntring? www.kreativglede.net Lykke til videre!

Pia sa...

He he, nå slang jeg visst plutselig ut et innlegg med den orginale tittelen "Gavetips?" ;)
Bøker er et flott gavetips, både til stor og liten. Man får bøker for enhver smak, ikke bare skjønnlitteratur, men vitsebøker, faktabøker, tegneseriebøker, kokebøker, m m.

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Hei!

Er dere ikke friske dere da - det var ikke bra! Håper dere er på bedringens vei. Julegavetips? Bøker til den leselystne. En liten lettkest og morom bok er "Potensgiverne"! "Øya" er jo en bestselger også.
Bilder i album, ramme eller i kalenderform - må jo være toppers for familien rundt dere å få noen av alle de vakre bildene du tar!!

Klem!!

Fru M sa...

Familispill?! Monopol, millionær, cranium, ludo, TP..osv osv
Herlige gaver for alle
Åslaug

Nanna sa...

Jag är inte klar med mina men det blir bla praliner från den lokala chokladfabriken, ansiktsbehandling är alltid uppskattat också eller massage, sköna spa produkter, hemmagjord väggkalender, inramade foton och kort med inbjudan till en mysdag/kväll. Det är de som jag kommer ge bort denna jul :) Hoppas du fick lite inspiration :)