onsdag 21. mars 2012

Valgets kvaler...


Når man tar tusenvis av bilder hvert år, er det vanskelig å velge ut de man vil bruke.
Jeg skriver ut mye bilder og bytter ganske ofte, men utvelgelsen er ikke lett likevel.
Men noen bilder bare vet jeg at jeg liker med en gang, sånn som dette.
Frøken Fly er alvorlig, og har et fengslende blikk som jeg elsker.
(naturligvis- siden det er mitt barn, men likevel...;)

I det siste har jeg forstørret flere stort opp, liker det!
Bruker du mye fotografier i interiøret?
Ha en kjempefin onsdag!

post signature 
---------------------------------
I take a lot of photos, so it`s hard to choose which to put on the wall.
But sometimes I just know, like this one whom I`ve enlarged.
 Do you use a your photos decorating the interior?

31 kommentarer:

sivknivklestativ sa...

Nydelig bilde av frøken fly. Du er så utrolig flink til å fange de riktige øyeblikkene :) Å den svarte veggen din passer jo perfekt som bakgrunn. Er ikke så flink til å bruke bilder i interiøret selv.... synes det er så vanskelig å henge opp bilder hihi. fin onsdag til deg og dine :)

Frøken Fryd sa...

Nydelig bilde :) Me bruker mykje fotografi i interiøret, eg liker å ha bilder av familie og venner framme slik at eg kan sjå dei. Ein stor vegg er via til dette, og den lever - me bytter ut bilda etter behov. Elsker det :)

Klem Eli

purodeco sa...

Liker det intense blikket til datteren din, et fantastisk bilde! Har masse sorthvitt bilder av barna på veggen og det har jeg hatt siden jeg fikk eldste(snart 20!) Jeg er ikke så flink til å fotografere som deg men har tatt de hos en veldig flink sorthvitt fotograf. Den gangen var det ikke så mange som gjorde det. Etter 5 barn har det blitt en del bilder... Men jeg har ingen andre fotografier i interiøret. Bare store enkle bilder av barna!

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Kjempefint med barnebilder i sort hvitt! I stort format!! Jeg bruker det mye- nesten bare det. Elsker! fin regnfull dag til deg og dine. Gi lille frøken en klem!

f j e l l b y ▲ sa...

Fint! Og orginalt:)

Klem L

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Nyyydeleg bilete av vakre jenta di. Akkurat som eg liker det; alvorlig uttrykk og godt blikk! Eg har problemer med skriverane (har tre...) i kom kombinasjon Mac..frykteleg irriterende. Men eg har maaaaange planer med bilda mine rundt om i huset. Er fortsatt under oppussing overalt,men bør snart få opp noko på veggane. Slikt tek alltid tid med meg.

Fin onsda til deg!

Klem Marianne

nullfiresyvni sa...

Et fantastisk blikk.Noe av det jeg nesten gleder meg mest til med å få barn er å kunne knipse bilder. Også har ejg et lite håp om at jeg i permisjonstiden skal få ferdig disse albummene mine. For problemet med å ta et par tusen bilder når man er på ferie etc, er jo å velge ut noen få...

MammaMy sa...

Aldeles nydeleg bilde!! Har blitt ein del fotografier på veggen her etterkvart, ein mystisk samanheng med auke i antall familiemedlem... ;) Men før, på 90-talet, då skulle eg IKKJE ha foto på veggene. He-he. Bra det er lov å endra både meining og veggpynt. :)

tinajo sa...

Vackert foto! :-)

Frk.Fryd sa...

Nydelig!

vår lille verden sa...

Så flott bilde av jenta di..Jeg bruker ikke så mye foto i interiøret men nå kan jeg jo heller ikke ta bilder som dette..
fin fin dag til deg:)
klem
kathrin

Siw sa...

Skjønner veldig godt hva du mener. Utvelgelsen er vanskelig, og så er det jo litt synd og skam med alle bildene som er fine, men som er forvist til et liv i ei mappe på dataen... Jeg bruker masse bilder i interiøret, og er ikke flink til å bytte ofte nok. Forresten, hvilken printer har du? Vurderer å kjøpe en ny printer som også printer bra bilder (jfr dette med å bytte bilder oftere ;-)).
Og flott og interessant bilde av jenta di.

Hilde Kristin sa...

Å nydeligste lille snuppa! Utrolig fint, kanskje en idé til huset her og :) Ha en fin onsdag!

Ane sa...

Kom over bloggen din i går og jeg er frelst! Dette faller helt innenfor min smak :) Har kikket frem og tilbake her både i dag og i går! Takk for en så stor inspirasjonskilde som deg!

top of the moon sa...

For et nydelig bildet!
Sier mer enn tusen ord....

LilleLeo sa...

Nydelig bilde! Øynene er fantastiske. Jeg er lite flink til å bruke bilder, så jeg har en plan om å bli flinkere til det fremover.

Emmas hvite borg sa...

Tusen takk!
Har letet rundt etter den og spurt mange hvor den er kjøpt ;) Endelig fikk jeg svaret ;)
Rett ned på Kanel i dag!
Ønsker deg en fin onsdag :)
Vil du vinne et gavekort på 300 kr fra Solstrand Interiør kan du
prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

LindyPindy sa...

Ååååå så nydelig !!! Jeg har også to skjønne små, og tar mange bilder og bytter ofte ut. som du sier er det ikkje lett å velge ut..
Lurer på om du har ett godt tips til link med store lerret, ca 1000 X 1500 cm??

ha en fin dag, klem.

Fru Andersen sa...

Utrolig intensitet i blikket hennes, kjempefint bilde!

God onsdag videre:-)

Kristin sa...

Nydelig jente, nydelig bilde og nydelig redigering! Flinka!!
Ha en flott kveld
Klem fra Kristin

Kristin sa...

Nydelig jente, nydelig bilde og nydelig redigering! Flinka!!
Ha en flott kveld
Klem fra Kristin

Hanne Mette sa...

Hun er jo bare helt nydelig den lille prinsessa di.♥ Dette må jo på veggen, det skjønner jeg. Tar mye bilder jeg også, men er dessverre ikke så flink til å få dem på veggen... Har bare en dårlig skriver og det er litt tiltak å bestille fra fotobutikkene på nett. Skjerpings!

Ha en finfin onsdag.
Klem fra Hanne Mette

Lang Rekke sa...

Nydelig jente og vakkert bilde. Her har vi ikke fått opp bilder enda. Det står på den lange listen over ting vi fortsatt har igjen siden vi flyttet inn i høst :)

Klem

Anonym sa...

Så fint! Å, ja, jeg har bilder overalt!!!!

Pia sa...

Ha ha, jeg tenkte ikke over det tittelen du skrev først, så på det som et ordspill:) Nydelig bilde - for noen øyne!

elviras drops sa...

Nydeleg foto og nydeleg jente! Eg tek også masse bilder og bruker det i interiøret. Kjenner meg igjen i at det kan vere vanskeleg å velge, ein kan jo ikkje ha framme alt på ein gong.

sbobet sa...

thanks ysboou for arsbochive

ynde sa...

Hei:) Du inspirerer meg til ulike fotoprosjekt med bloggen din!! Eg bruker mykje foto i interiøret vårt. Liker å redigere og lage ulike produkter/ prosjekter ut av bildene. Blir eit personleg preg i huset då. Takk for at du gir dine tips til oss. Klem kjersti

Anniken Zahl sa...

Hærlig med foto i interiøret!! Jeg utforsker stadig ulike materialer å trykke på... gir slik en ulik effekt,kult!! Det er jo bare fantasien som stopper en idag.. alt går jo faktisk ann :)Hærlig dag videre til deg!!

Mari og lillegutt sa...

For ett fint bilde.. og for ett blikk :) Så flink du er å ta bilder :)Ha en fin kveld

Anonym sa...

Forstår godt at du er glad i dette bilde! Nydelig var det. Jeg har en forkjærlighet for slike bilder, øyner med uttrykk og man må ikke nødvendigvis smile:)

Blir en del bilder her i huset også, og selv om jeg har pcen full så har jeg kun to!!? bilder på veggen. Får ta meg selv i nakken her ;)

Ønsker deg en kjempefin helg:)