onsdag 9. november 2011

Trenger anbefaling...... til en god kaffemaskin fra dere!
Jeg drikker egentlig ikke kaffe i det hele tatt.
Faktisk går det måneder, nesten år mellom hver gang,
rett og slett fordi jeg synes at vanlig, svart traktekaffe er helt pyton.
Og så glemmer jeg at det finnes god kaffe, selv om jeg absolutt har smakt det også.
Nå i det siste har jeg gjort det flere ganger, og fått lyst på min egen maskin hjemme.
For å ikke snakke om alle de kule koppene jeg nesten MÅ utvide samlingen
min med hvis vi begynner å drikke litt med sånne fancye drikker!  


Oppe fra venstre: Hidden animals herfra, Kuhn herfra, svart kopp herfra
Mano herfra, Mugtail herfra, TineK herfra, Day herfra, tavlekopp herfra og Make herfra.

Jeg vil ha en maskin som kan lage alt mulig (helst kakao og te også).
Og helst en som har mange smaker, en som ser kul ut og er enkel i bruk.
Vi drikker ikke stor mengder, så det gjør ingenting at det er litt uøkonomisk-
sånne med kapsler ser supert ut. Aner ikke noe om pris, men et par tusen er ok.
Har fått noen gode tips allerede, men trenger litt flere for å bestemme oss.
Ååå, nå fikk jeg faktisk veldig lyst på en maskin - helst I GÅR!
Så kom gjerne med forslag og anbefalinger! 
Fin onsdag!
post signature
----------------------------------
On my wishlist is a coffee machine.
Today I am asking my readers to tip me off.
And if I find a machine, I will need more cups!;)
Have a great wednesday!

58 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Har det ikke kommet mange flotte nye nå da. Tror Elkjøp, Expert og sånne butikker har mange å velge mellom, til sånn ca tusenlappen. Da må du kjøpe kapsler også da, men da kan du stort sett lage hvilken kaffe du vil.

Mari sa...

Jeg har en Nespresso maskin med kapsler. Den kan lage masse typer kaffe med mange smaker, lager melkeskum også i tillegg til varmt vann. Er veldig fornøyd med vår. Vi kjøpte vel da Nespresso akkurat hadde kommet i vanlige butikker, for omlag 2 1/2 år siden. Har brukt den masse. Det finnes jo mange versoner av nespresso og i forskjellige prisklasser også. Så det er jo en mulighet. Vi kjøpte vår hos elkjøp. Nespresso Lattissima. Den koster faktisk 2500kr mindre nå enn for 2 1/2 år siden. 2949,-
Det er denne modellen her: http://www.elkjop.no/product/hus-og-hjem/kaffe-espresso/kaffemaskin/F321CHROME/nespresso-lattissima-f320-kapselmaskin-krom

Men det er jo som sakt mange andre bra også :)
Håper du finner den du liker. Og blir fornøyd!
God onsdag til deg!
klem Mari

sandra sa...

Kan anbefale Dolce Gusto-maskinene, fordi de generelt sett er mer estetiske enn Nespresso-maskinene og man får kjøpt kaplsene på el-kjøp/lefdal og Rema 1000, noe som er veldig kjekt om man plutselig går tom. Med Nespresso må man bestille kapsler på nett, så det er litt mer tungvindt. Jeg synes denne maskinen er fin (den har faktisk gått ned 500 kr i pris på et halvt år): http://www.lefdal.com/search?WFSimpleSearch_NameOrID=CIRCULOBLACKC

Ellen sa...

God morgen!
Vi har en Nespresso med innebygd vannbeholder og melkeskummer. Den lager veldig god kaffe, men ikke kakao. Du får varmt vann på den, men må isåfall tilsette smak selv. Vi er storfornøyde med vår, har hatt den i snart 3 år. Jeg syntes heller ikke det er noe som helst upraktisk å kjøpe kapslene på nett, vi sitter og titter på siden deres og kjøper maaamge kapsler hver gang, så vi har en stund. DU kan hente de på posten eller få de levert på døra.
Lykke til med valget!
Ha en fin onsdag ;)

Maritfuglen sa...

Jeg kan absolutt anbefale Nespresso! Vi har Nespresso Citiz med melkeskummer, som ser retro ut, hvis du liker det. Den koster 1699,- på Elkjøp. Vi bestilte kapsler forrige onsdag, og hentet de på posten på torsdag.. Synes ikke det var særlig upraktisk. :)Dessuten er kaffen faktisk GOD, i forhold til å kjøpe en billigere maskin...
Lykke til!

Har en drøm... sa...

Hehe, sånn er det her og, jeg vil ha en slik maskin, de er så fine... men vi drikker jo ikke kaffe!
Heller ikke te;)
Kankskje litt råflott og kjøpe enb slik kun beregnet på gjester, hihi;)
Men en som lager kakao hadde vært stilig;)

Håper du finner en god maskin i jungelen;)

Klem Line

EliogBella blogg sa...

Nespresso åpner ny butikk i Strandgaten 7, Bergen, i dag, der tenker jeg du finner din maskin.

Pink lady sa...

Hei!

Vii har nespresso zitiz and milk!! Veldig bra! Om jeg har lyst på varm sjokolade brekker jeg bare opp noen biter i en kopp og steamer melken. Jeg ville mye heller gått for en ren kaffemaskin enn en som kan alt, da synes jeg det går på bekostning av kvaliteten. Og de kakaoene man får i kapsker blir ofte vel søte!

Lykk til!

Marthe - Fruen fra Trondheim sa...

ååå, da må jeg anbefale deg den nye Nespresso-maskinen. Lattissima+. Liten, lager god kaffe og har kommet i fargen silky white. (heeelt hvit)
Den kan lage all slags kaffe. Er ikke så ille i pris heller.

Marthe

Frøken Andersen sa...

Hei =)
Jeg er veldig glad i SENSEO kaffemaskinen! Den er ikke så stor, grei i utseende og enkel i bruk. Foreløbig har den tre forskjellig kaffetyper - cappucino, mørkbrent og vanlig, og en type kakao.
Det er sånne pads man legger i maskinen og kan lage to kopper samtidig!
Og kaffen er KJEMPEGOD!! Personlig liker jeg den mørkbrente kaffen best =)
Lykke til med valget ditt!!
Klem Line

Anonym sa...

Hei, maskinen fra Illy, Francis Francis lager utmerket kaffe med pods. Den vant testen til Norsk kaffeinformasjon for pods- og kapselmaskin. Maskinen er veldig stilig og Illy-kaffen er veldig god. Få valgmuligheter når det kommer til varianter på lungo ("vanlig" kaffe) og espresso. Men lager utmerket espresso/lungo og er perfekt om man lager melkebaserte kaffedrikker. Manuell steaming av melk. Sjekk ut: http://www.kaffe.no/test-produkter/x7-illy-francis-francis/
Den har vært på tilbud på Tilbords som har solgt den for et par tusen. Mulig de fortsatt har det tilbudet. Kapsler får man kjøpt på nett eller forhandlere av maskinen. Kjempefin blogg du har forresten! :-) Med vennlige hilsener fra Alexandra

Ella sa...

Hei hei!
Vi har Nescafè sin Dolce Gusto Circolo. Den kommer i mange farger er ikke ille i pris, vi betalte 1300 for vår. Jeg har den i hvit. Syns utsennede på denne er spennende og flott. Sto mellom denne og nespresso sine, men valgte denne pga av alle de ulike kapslene man får kjøpt. Nydelig kakao, mange kaffevarianter, iste, og egne kakao kapsler for barna. Så her får du en maskin for til både stor og liten. Den steamer melk, men skummer ikke. Vi kjøpte en melkeskummer på ikea til 12 kr som fungerer veldig bra.
Lang innlegg her, men håper du ble noe klokere :) Lykke til med valget.
Klem fra Ella
I tillegg får du kjøpt kapslene på alle matvarebutikker, som er veldig praktisk. Rema 1000 sine er billigst :)

Nettelita sa...

Hei! Jeg vil på det varmeste anbefale at du kjøper en Dolce Gusto fra Nescafé!! Vi kjøpte en sånn for et par mnd siden, og jeg er strålende fornøyd! Jeg har heller aldri vært noe kaffe elsker, men til denne maskinen får man kjøpt så mange ulike kapsler, så du finner garantert en type du liker! Bl.a får du kapsler som lager Latte Macchiato, Cappuccino, Mocha, Chocochino(kakao), egen Nesquik drikk til barna, og Nescafé sin fersken iste! Helt fantastisk!!

Besøk: https://www.dolce-gusto.no/NB/Pages/dolcegusto-home.aspx.

Der kan du lese om de ulike modellene, og smakene som er å få tak i. Selv har vi en hvit Circolo, og i tillegg til at den lager deilig kaffe, er den jo kjempe tøff å se på! :)

Lykke til med valget, og ha en god dag!
Klem Anette

Maria Therese sa...

Anbefaler Dolce gusto sine maskiner!!
Gode kaffier av alle slag å kakao & varm nesquick også og iskaffi og iste til.. løp å kjøp!!

Anonym sa...

Hei. Med en vanlig espressomaskin (med det mener jeg en som tar vanlig malt kaffe, ikke sånne kapsler), kan du jo lage alle mulige kaffedrikker, så lenge de har melkeskummer. Som jo de fleste har. Disse kapsel-maskinene er bare en litt mer fancy variant enn de mange kantine-trykk-på-en-knapp-maskinene. Dvs lager typen ferdig-kaffe som ærlig talt ikke er spesielt god. (Du kjenenr vel til vanlig Nescafe?)
Kakao lager du aller best med å ta litt kokesjokolade i en kopp, og ha over varm melk, som du varmer med melkeskummeren på maskinen. De kapslene som er med i disse kapselmaskinene, er fulle av sukker og sjokoladeESSENS, altså ikke sjokolade.
En ting er at kapselmaskiner er uøkonomiske, men noe annet er at de også forsøpler utrolig mye.
Selv ville jeg altså kjøpt meg en vanlig espressomaskin, Krups har feks god kvalitet til en ok pris.
Selv drømmer jeg om en Gaggia...

Rita

Yngvild sa...

Nespresso Lattisima!! Var heller ikke kaffe-drikker, men er jo blitt det. Synes heller ikke det er tungvindt á bestille pá nett. Bestiller jo mye om gangen sá det gár mange máneder mellom hver gang. Eller sá drar jeg til Nespresso-butikken og storkoser meg med delikat interiór og flott service. (og en gratis kaffe "on the house" fór jeg rusler videre)

Polkadots sa...

ingen oer ingen under, finn deg ei nespresso maskin. :)

flott design også :)

ToRomogKjøkken sa...

Jeg antar det ikke er aktuelt å få satt inne en innebygingsmaskin? Hvis du kan gjøre det, så er Siemens sin helt super, og lager alt - er rett og slett genial på alle måter! Koser meg med en kaffekopp nå :-) Utenom denne så vet jeg, som nevnt her, at Illy, Francis Francis skårer bra i testene.

Spjelkis sa...

Jeg elsker maskinen min fra Nespresso! Klarer meg ikke uten :)
Lykke til i jakten på maskin.
Ha en fin dag :)
Klem

karpediem sa...

Anbefaler Nespresso:) Sjøl har jeg Citiz & Milk modellen. Jeg er kjempe fornøyd! Siden det åpner butikk i Bergen så kan du jo kjøpe kapsler der. Ellers er det ikke noe problem å bestille på nett. Jeg innrømmer jeg er blitt kjempe kresen på kaffe nå, og dersom noen har traktekaffe tar jeg ofte heller en kopp te. Steameren er jo også super hvis du har lyst på en chai latte.

Veronica sa...

Hei Fru Fly!

Vi har Nespresso Latissima med melkeskummer. Den har vi hatt i 2 år og den er en helt ok maskin.
MEN skulle jeg valgt på nytt ville jeg kjøpt en helautomatisk maskin som kverner kaffebønnene:) Det KAN IKKE sammenlignes. Smaken er MYYYYE bedre og en sånn maskin er MYYYE mer økonomisk. Men så spørs det hvor mye kaffe elskere dere er da:) Ha en fin dag, klem fra maskinistfrua

MadeByKine sa...

Hei:)

De koppene der fortjener GOD kaffe:):)

Anbefaler deg å gå inn på kaffa.no, de har fantastisk kaffe&kaffemaskiner/utsyr i alle varianter. De ligger på briskeby i Oslo, men de har nettbutikk:)

Kine:)

elisabeth sa...

Vi fikk en Nespresso Le Cube i bryllupsgave for 3,5 år siden, og den går så det suser hver dag : )
Den har ikke steamer, så jeg steamer melk ved siden av.. Og når vi trenger ny blir det definitivt en med steamer på! Men Nespresso lager veeldig god kaffe : )
Lykke til med valget!
Klem Elisabeth

Supersnuppa sa...

NESPRESSO, uten tvil!

RENSLIG er et stikkord også, det blir ikke mye søl med kapsler. Mye god kaffe, og du kan kjøpe med melkeskummer. Vi har ikke det.

Vår Nespresso Citiz D110 kostet 995kr på Elkjøp nå, 700kr (!) billigere enn på Kitch'n og Nespresso på nett. Kapslene ble levert på to dager, og det er GOD kaffe!

Hvis du vil at maskina skal lage kakao må du vurdere hygienebiten nøye. Hvis melk skal gjhennom systemet nå den renses ofte, melk er en bakteriebombe. Skal du ha kapselkakao kan du heller kjøpe Rett i koppen, det blir det samme.

Håper du finner ei du liker!

klemklem

Beate sa...

I går åpnet Nespresso i strandgaten (der som panduro låg før) Veldig eksklusiv butikk, og de tar kaffe til eit nytt nivå trur eg... Litt vell fancy, men greie på kaffe- det har dei trur eg:)

Lykke til:)

Anonym sa...

jeg er barista og jeg anbefaler nespresso sin citiz. den har god kaffe og kan lage både vanlig kaffe, latte, cappucino, espress.
Når du lager kakao skummer du enkelt melken og blander litt kakao i. Nydelig og fast melkeskum.

Anonym sa...

hilsen Dina :)

Anonym sa...

og iom at dere ikke drikker kaffe så mye ville jeg ikke valgt en som kverner siden bønnene ikke skal ligge for lenge.

Anonym sa...

Vi har en maskin fra Nespresso. Den har melkeskummer og det tror jeg hadde vært et must for deg som ikke drikker svart kaffe.
Liker veldig godt kaffen til Nespresso, men så mange "smaker" har de ikke, hvis det er ala vanilje, karamell, sjokolade o.l. du tenker på. Men det finnes jo slike smakssiruper å få kjøpt.
Dessuten er det kult når man får besøk. Man kan lage alt fra espresso, cappuchino, latte osv osv.
Hvis du bor i nærheten av Oslo har de egen butikk hvor du kan kjøpe kapslene, vi som bor lengre unna må kjøpe via nettbutikken. Det går helt fint, de har rask levering.
Vår maskin har melkeskummeren integrert (den tas av og settes i kjøleskapet om det er mer melk i den) og når du feks. skal lage kaffe latte skummer den først melken og så kommer kaffen - rett i koppen. Veldig praktisk og renslig! Man trykker bare på en knapp og slipper å tenke på å passe på så det blir for mye eller for lite kaffe/melk.

Lykke til!
Jeg har forresten kjøpt meg et par av de Mugtails-koppene. Gleder meg til de kommer i posten. Kaffen smaker bedre med en kul kopp. (Helt sant!!).

Ellabella

Amelie78 sa...

Vi er veldig fornøyd med vår Nespresso. Synes kaffen ligger noen hakk over Dolcegusto-kaffen. Dessuten - kaffe er kaffe. Nesquick til barna kan man lage på andre måter, og enig; disse er fulle av sukker osv. MEN - det er ikke sant at kaffekapslene til f.eks Nespresso er det samme som nescafe og dårlig kaffepulver. Kapslene er vakumpakket, finmalt kaffe fra bønner av beste slag. Trykket fra maskina og det varme vannet fungerer på samme måte som en større kaffemaskin, bare at her trenger du ikke måle opp og "stampe" kaffen selv.

Lykke til!

Ps! Takk for varmende hilsen inne hos meg i forbindelse med Allehelgensdag.

Klem fra Am.

Duse Pasteller sa...

Så bra at du laget et innlegg om dette!!
Går og lurer på det samme selv, men hadde nok aldri fått så mange kommentarer som deg - men nå kan jeg jo lese dine;) Ser ut som om Nespresso skårer høyt her...
Ha en fin dag!
Og håper vi får høre hva valget ditt faller på:)
Janni

Stine sa...

Jeg digger at du ønsker deg kaffemaskin for å ha en god unnskyldning til å kjøpe fine og fancy kopper <3 Vi har en Nescafe Dolce Gusto som lager vanlig kaffe og det du måtte ønske av fancy kaffedrikker, i tillegg til te og kakao. Og den kan lage kalde drikker som iskaffe og iste! Det som er ekstra kjekt med denne maskinen er at man selv bestemmer hvor mye vann man skal bruke, så hvis du vil ha ekstra sterk kaffe så stopper du den bare litt før den egentlig er ferdig :) God kaffe, og i forhold til å gå på kafé så er ikke prisen så verst heller. (Bare ikke gjør som en viss herremann her i huset som satt på kaffemaskinen å gikk for å dusje ;))

Lykke til i jungelen av valg!

RH sa...

Jeg også hater traktekaffe, men eeeeelsker min Nespresso! Jeg lager de fleste kapslene som americano; epresso med kaffe, flipper ut kapselen, trykker på knappen og det fylles opp med varmt vann. Da slipper man den beskheten som er særlig fremtredende ved traktekaffen.
Dersom du liker melkebaserte kaffevarianter, burde du velge en med melkesteamer. Jeg er hekta på CeciliesLykke's tips om å bruke soyamelk med vaniljesmak - det blir fløyelsemykt og fantastisk. Lykke til!

Anonym sa...

er storfornøyd med Nespresso Citiz maskinen med melkeskummer.. har tidligere hatt den svindyre innbyggingsmaskinen til Miele.. i to hus.. aldri mer.. masse pes med avkalking, rensing og kostbare produkter for å få det gjort.

Melkskummeren til Nespresso er fantastisk.. vi lager også chai.. da bruker vi skummeren men pisker ikke melken.. bare varmer den..

har nå drukket 1200 kapsler.. maskinen fungerer like flott..

kapslene bestilles på nett av en grunn.. at alle skal få kaffe til samme pris.. så snart kjedene får selge de, starter priskrigen..

lykke til.. valget er neimen ikke lett !

birte sa...

Hei!
Vi har en Nespresso Citiz og er godt fornøyd. Så enkelt og greit med kapsler og de finnes i mange smaker og styrkegrader. Den ser grei ut og tar liten plass på kjøkkenbenken. Tror nok jeg hadde kjøpt med melkesteamer dersom jeg skulle kjøpt i dag, siden jeg nå har slått meg på lattebølgen :) Lykke til!
Birte

veronica sa...

Hei,
Ser det er flere som har anbefalt deg NESPRESSO CITIZ! Den har jeg selv og er superfornøyd. Faktisk så fornøyd at jeg måtte blogge om den forrige måned (http://hjelpjegerblittmamma.blogspot.com/2011/10/min-kaffemaskin.html)
Egen melkesteamer ved siden av og vil du ha kakao så lager du bare en mocca (20gr sjokoladesaus, en kapsel og melkesteam. Dryss over sjokobiter og du er hekta!)

Jeg er ikke blitt så voksen at jeg drikker sort kaffe, og har fått venner som syns kaffe latte er pyse-kaffe til å ELSKE denne! Hahahahaha! (2500,-)

Lykke til!

Klem fra Veronica

Pia sa...

Her har jeg fulgt med - lurer på det samme selv. Jeg har jo ikke peil på kaffe, men i nyhuset ønsker vi oss kaffemaskin. Gutta synes det ser så kult ut. Så vi får se hva vi ender opp med..

Kristin sa...

Beklageligvis ingen tips til deg, jeg er nemlig absolutt ikke glad i kaffe uansett smak... Men lykke til i letingen!:) Utrolig mange flotte kopper du har funnet fram! Nydelige alle sammen!:)
Ha en flott kveld!
Klem fra Kristin

Frøken Fryd sa...

Hei på deg, Heidi :) Me har hatt ein Nespresso Citiz n' Milk i ein månads tid no, og me er kjempe fornøyde. Den har melkeskummer også, så ungane digger å varma seg melk og ta oboy oppi til kveldsmat. Den er reinslig og fin og lett å halda rein. Trur me betalte rundt 1500 på MPX for den, men er ikkje heilt sikker. Den er i alle fall god om du vil ha litt "snope kaffi", som ein mocca, cappucino eller liknande. Nett no driv me og prøver oss gjennom dei forskjellige kaffi kapslane, eg drikk IKKJE svart kaffi altså, men min bedre halvdel gjer det.

Klem Eli

Anne Sol sa...

Hei!
Vi er óg veldig nøgde med vår Nespressomaskin med melkeskummer. Lagar herleg kaffi og ser ganske så nais' ut på kjøkkenbenken ;-)
Dersom du ikkje drikk så mykje vanleg svart kaffi er det fint å kunne velje mellom ulike andre typar, som t.d. cappuchino, latte, mocca...

Nokre tips ;-)
Kjøp moccabønner og putt dei i latten, voila - kaffe mocca!
På Galleriet sel dei ulike sirupsmakar ein kan tilsetje latten'. Min favoritt er hasselnøtt :-)
Nespresso sin nettbutikk fungerer flott og leverer raskt, men no har dei jo opna eigen butikk, nr 2 i Noreg, i Bergen!

Lukke til med valet!! No vart eg kaffitørst... ;-)
Klem frå Anne Sol :-)

Lill Engedahl sa...

Hei

Jeg er lik deg der. Er ikke glad i kaffe, men drikker gjerne te eller kakao. Vi har derfor innvistert i Tassimo fra Bosch, som lager forksjellige typer kaffe, te, kakao og thai te faktsik. Den er ikke stor, og finnes i flere farger og varianter. Den rimligste ligger på 1200 tror jeg. Og det er bare å putte i kapslen og trykke på knappen. Kjempe enkelt! Varmt med en gang blir det også. Lykke til med valget :)

Ann Kristin sa...

Vi er kjempe fornøyd med vår Nespresso Lattissima! Ser det er flere som anbefaler den, -og det med god grunn. Ingen over, ingen ved siden :)

Lykke til med valget :)

Anonym sa...

Dolce gusto piccolo selges kun i dag til kr 399 hos elkjøp. Det er under halv pris (normal pris 999). Jeg har bestilt en for å gi bort i julegave. Selv har vi nespresso og er kjempefornøyd med denne. Men siden du også vil ha kakao og te anbefaler jeg dolce gusto!

Veronica sa...

Hallo!
idag har dolce gusto selges på elkjøp til bare 399 idag!!!!! Kaffelatte, mocca og iste og kakao får du til denne.

LØP OG KJØP!

f j e l l b y sa...

Fantastiske kopper! Liker alle jeg:):):)


Maskiner: selv er jeg fornøyd med citiz fra nespresso. Francis francis er også lekkersmekker synes jeg!

Klem L

f j e l l b y sa...

Ps: nespresso har kommet med en ny separat melkeskummer. Tittet på den sist jeg var på nespresso-butikken i Oslo. Superfin! (synes de med innebygd melkeskummer tar litt mye plass på kjøkkenbenken om man ikke har så stor plass).

Myke minutter sa...

Vi har en Illy Francis Francis og i mine øyne er den ihvertfall soleklart den fineste designmessig :) Steamer har den også. Lykke til med valget og fortsatt fiin torsdag! Klem

Tina sa...

WMF 10 Kaffeepadmaschine 400100001

DAs ist eine Maschine, die kann sehr viel...auch Kakao!

LG

Tina

Anonym sa...

Slår et slag for nespresso her også.

Vi har Lattissima, den koster vel rundt 4.000.

Veldig fornøyd.

Trine sa...

Hei!

Ser du er samme kaffetype som meg. Jeg drikker ikke svart kaffe, men elsker mocca og latte fra café. Har akkurat vært gjennom en masse butikker for å sjekke opp. Ville ha en kapselmaskin som kunne lage både god kaffe/mocca/latte, samt iste og kakao. Men, det eksisterer ikke!
Fant ut at vi måtte kjøpe en Dolce Gusto (liten=600,-) til iste, kakao, enkel mocca. Og for å få god kaffe måtte vi ha en Nespresso med melkesteamer. Nespressoene er mye finere enn Dolce Gustoene (som er ganske stygge..), men kan jo enkelt gjemme den lille i skapet.. Forskjellen ift. god melkekaffe ligger mye i melkeskummet synes jeg, ekte melk er bedre enn pulvermelk i DG. DG har egne kapsler med melkepulver. Men er du ikke en real kaffeelsker mener jeg du fint kan ta en Dolce Gusto.

Cecilies Lykke sa...

Hei fineste Heidi! Takk for sist:-) helt herlig.. For en hverdag du har for tiden! Og Tilde sover såå lite om dagen? Føler med deg. Vi har fortsatt mange netter med ekstremt dårlig søvn, men nå har vi endelig hatt et par gode netter så jeg prøver å være positiv:-) Hold ut. Du er skjønn må du vite! Håper vi ses igjen. Og du, kaffemaskinen; nespresso citiz and milk. Love it! Melkesteameren lager nydelig melk og kakao (send meg en meld om du kjøper denne, så skal du får verdens diggeste kakaooppskrift som funker i steameren:-). Kaffen er god og nespresso er veldig service minded. Lager dog ikke te/varmt vann.. Klem fra Cecilie

Elise`s Bergen sa...

Heisann :) Etter bryllupet i sommer kjøpte vi oss kaffimaskin, nærmere bestemt Dolce Gusto Circolo fra Nestle! Denne maskina kan du kjøpe på fleire butikkar, men den er rimligast på Elkjøp :)

Den lager alt fra kakao (de har 2 typer), iste, svart kaffi, mocca, latte, cappuccino (flere typer), ekspresso osv osv :) Vi drikker begge sjelden kaffi, men den er utruleg grei å ha når en får besøk :) Er en vannbeholder bak som en fyller på vann også velger en varmt eller kaldt. Kapslene kan du kjøpe på Rema 1000 (best utvalg, de har alle), eller så har Kiwi noen også ! :) Kapslene får du i en pakke på 16 stk (der en må bruke 2, som i mocca, får du totalt 8 drikker), og en boks koster vel 49 kr. Eg kjøpte jo alle typene i begynnelsen, så har masse igjen fortsatt! :)


Etter du har kjøpt maskinen registerer du den på hjemmesiden til nestle, så får du 2 bokser gratis + den måneden fikk du en boks til om du bestilte noe annet (vi bestilte 2 stavtiv til kr 300 pr stk) :)


Ha en fin helg :)

STYLIZIMO sa...

Enig med Cecilie her. Jeg er super fornøyd med Nespresso citiz and milk.
Den er veldig lett å rengjøre, brukervennlig og du kan lage iskaffe på sommeren om du ønsker det :) Må rette litt på Cecilie over; Visst går det å få varmt vann til te - jeg bruker den daglig til akkurat dette.
Super på alle måter, og jeg mekker de herligste mocca, latte, iskaffe, tevann, cappuccino, espresso... You have it all :) ( vel kakaoen til Cecilie har jeg ikke prøvd ennå..hehe )

Ha en GOD helg, søte!
klem Nina

Lena sa...

Jeg vil helt klart anbefale en Nespresso Citiz&Milk!! Den lager fantastisk kaffe av kapslene, varmer melk (enten med melkeskum eller uten) til div kaffedrikker (eller kakao) og kan varme vann til te i samme varmeren. Jeg har denne maskinen på hytten og er helt ekstremt fornøyd med den. Hjemme har jeg en Rancilio Silvia, som er en manuell maskin der fersk kaffe stampes og melken steames. Denne er utrolig god, men for vår del ble det svært sjelden at vi lagde god kaffe på morgenen fordi jeg syntes det tok for lang tid å varme opp steamer og steame melken, så for noen måneder siden kjøpte jeg en melkeskummer fra Nespresso (tilsvarende den som er på Citiz&Milk) og nå er maskinen i bruk hver morgen med melk fra den nye melkeskummeren :o) Selve kaffen synes jeg blir bedre på Rancilioen, men det er helt minimal forskjell, og dersom maskinen fortrinnsvis skal brukes til å lage ulike melke-kaffier synes jeg Nespressoen er helt fantastisk!!

Lykke til med valget ditt!

Anonym sa...

Nye Lattissima Premium ser fet ut.

Kari sa...

Ser at veldig mange anbefaler disse Dolce Gusto-maskinene- De er sikkert fine om man skal ha en kjapp kaffe, men skal du ha skikkelig god kaffe, ville jeg valgt noe annet. Alle disse kaplsene med ulike smaker er bare tull. En cappucino feks lager du enkelt ved å lage en shot espresso, og steame melk ved siden av. Capuccino er ganske enkelt en del kaffe, en del varm melk, og en del melkeskum. Trenger ingen spesiell kapsel for det... En latte eller cafe au lait er strengt tatt det samme, opprinnelig lages cafe au lait ikke med espressokaffe, men med presskanne), og består av en del kaffe og to deler varm melk. Caffe lungo er en espressoshot hvor du lar vannet renne litt lenger enn vanlig. Kapslene inneholder tørrmelk og sukker, derfor får du alt i ett. Du får overhodet ikke like god kaffe med tørrmelk i... Jeg ville kjøpt en god kaffemaskin som bruker vanlig kaffe, og en melkesteamer ved siden av. Det selges små, kjekke melkesteamere på de fleste elektroforretninger nå.
Med en slik lager du også verdens beste og enkleste kakao: varm melk i steameren( de fleste har instillinger for bare varm eller varm med skum), ha sjokoladebiter i en kopp, ha evt i sukker, hell over melk og rør om...
Vil du ha smak i kaffen får du kjøpt masse gode siruper
Vil du ha en enkel kaffemaskin, ville jeg gått for en nespresso med melkesteamer, selv om jeg syns disse også er ganske middelmådige. Og kapslene er noe miljøsvineri, det blir så utrolig mye søppel av de!
Som en skrev her over, Krups har gode espressomaskiner til en ok pris.

Anonym sa...

Enig med Kari over her! Bittelitt irriterende at disse maskinene er i altfor mange hjem... Nespresso er for guds skyld ikke ordentlig kaffe!! :-)
Kjøp en ordentlig espressomaskin i stedet. Kjøp espressobønner fra en spesialbutikk, lag espresso og steam melk og du er i kaffehimmelen. Verre er det ikke.

- Interiørinteressert barista

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Jeg vil også anbefale Dolce Gusto. Vi får alltid skryt av god kaffe, og den har mange muligheter! :) Eneste er at den ikke har te-kapsler, men du kan jo bare steame varmt vann og bruke poser. Jeg sjekket mye før jeg valgte dolce gusto, og angrer ikke et sekund :) Den lager og kalde drikker som iste og iskaffe også :) Love it! <3