onsdag 13. oktober 2010

Du vet...


...de butikkene med bjelle i døren og personlig service fra du stiger inn døren til du går ut igjen? De butikkene som har de små juvelene du ikke finner andre steder, de tingene som har historie? De butikkene som har det siste nye og spennende vintage i samme hylle? De butikkene som drives av noen med engasjement, god smak og glød? Hviit er nettopp en sånn butikk, så stig på!
 
 Hos Hviit finner du en stil som er unik og personlig. De legger stor vekt på skandinavisk design og interiør med både industrielle og etniske undertoner. Her er det utvalgte varer som alle har det lille ekstra. Du finner merker som Ferm Living, By Nord, NUD, TineK og håndplukket vintage i skjønn forening. Og det er masse nyheter nå!

Det er fremdeles ganske nytt og uvant med annonsering på blogger, og jeg vet at det er ulike meninger og tanker om det. For meg er denne butikken et godt eksempel på hvorfor jeg har valgt slike samarbeid. Mindre butikker som er opptatt av kvalitet og særpreg, som verdsetter relasjoner med sin kunder gjennom blogg og tilstedeværelse. De vil bli mer synlige for oss som ferdes på nettet, og det synes jeg de fortjener!  
Som Fru Fly-leser får du noen ekstra fordeler når du skriver koden Fru Fly i kommentarfeltet i webshopen: 1) hvis du kjøper Pukka-te får du ekstra smaksprøver med  2) De 20 første som handler for over 400,- får en hemmelig gave med på kjøpet til verdi 100,-.

Og tradisjonen tro vil de også gi vekk noen gaver, hele tre faktisk! To vinnere får et fuglesmykke og en te fra Pukka, mens en vinner får en skål fra TineK. Du trenger bare å titte innom Hviit og skrive en hilsen i kommentarfeltet her over hva som er favoritten din der. Vinnerne trekkes på søndag som vanlig. Lykke til!
Ha en super onsdag!
post signature 

PS.
Jeg har hatt en del giveawayer den siste tiden, kanskje for mange. Det henger sammen med at jeg har fått annonsører, og alle fortjener en presentasjon. Samtidig gir det meg en muligheten til å gi noe tilbake til alle dere fine FruFly-lesere. Men jeg er klar over at det kan bli for mye av det gode. Så slapp av, jeg skal ikke gi sååå grådig mye fremover!;-) Men enn så lenge heng med og kryss fingrene for at akkurat DU er en av de heldige!

44 kommentarer:

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Heisann du :)

Tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min - det var veldig hyggelig sagt, og varmet å høre! :) ER nettopp derfor jeg ville være med, fordi jeg føler ikke helt at alle "typer" unge mødre hadde blitt vist.

Ønsker deg en fin dag videre <3

Katrine sa...

Hei, jeg har helt utrolig lyst på fuglefatet fra hviit. Har allerede pekt det ut til ektemannen som bursdagsønske. Krysser fingrene for at det blir gaven i år og at jeg vinner trekkningen :)

Jeg syntes som alltid at bloggen din er super! Giveaways er bare moro, og annonseringene dine er tips til gode og det er begrenset antall. Jeg syntes derfor at det er helt topp. Takk for at du gir meg on god start med et blogg innlegg hver morgen. Du er helt utrolig imponerende.

ANETTESHUS.COM sa...

Å, ja! Hviit er en kjeeempe-flott butikk!! Oppdaget den nylig. Jeg synes Silje Aune Eriksens porselen er nydelig:)

Giveaways er vel alltid bare gøy, Heidi?!;) Ha en strålende dag!!!

Onsdagsklem
ANETTE:)

Tomines hjem sa...

God morgen!!

Det er jo bare moro å få presentert butikker og foretak.. jeg heier på deg! ♥

ha en fin fin dag...

Tomines hjem sa...

glemte å si at jeg vil gjerne ha pukka te jeg... hvis jeg vinner... ♥

Tomines hjem sa...

ok.. now i get it.. ( er på den 1. kaffekoppen så ursäkta mitt slowa huved i dag..

hehe... jeg liker pelsputen i kanin veldig godt fra Hviit... ( er det lov å like pels ) ??


ok heidi..nå gir jeg meg.. ikke flere hilsner fra meg i dag!! hoho

Kari sa...

Det er jo umulig å velge kunn en favoritt. Jeg likte veldig godt Soul puten i lin. Også likte jeg veldig godt Wallsticker Tree Bomb. Alt av keramikken under kjøkkendelen. Okey, jeg får velge en favoritt og det må bli sengetøyet med fotoprint av Dådyr fra By Nord til voksen.

Når det gjelder giveawayene dine, så synes jeg du gjør det hele veldig smakfullt. Det er ingen blinkende reklame og overdrevet skryting om hvor fantastisk snill både du og butikken er.

Kari :-)

cherryblossomgirl sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
STYLIZIMO sa...

Jippi, jeg faar KK Julen fra Norge i morgen, da vi faar Norges besok. Horte rykter om at det var noen bloggere i utgaven :) Gleder meg til aa se!

Hviit har ALT for mye fint! Syntes jo selvfolgelig sengetoyet fra Nord er raalekkert, ellers er jeg veldig svak for bollene til Tine K.

Giveaways blir vi aldri lei vettu, Heidi! Ikke bekymre deg for det :)

Ha en fin dag!
klem Nina

cherryblossomgirl sa...

Jeg prøver igjen... er fortsatt litt trøtt merker jeg ;)
Sånn går det altså når man blogger føøøør kaffen er i kroppen...!
Sengetøyene fra by Nord er en helt klar favoritt!
Og keramikken fra TineK selvfølgelig ;)
Krysser fingre for at TineK skålen blir miiin! kniiis!

Ha en fiiin dag søte!
Og igjen; kjeeempe fin artikkel med deg i kk julen!
Klem fra meg ♥

Hasigamas mamma sa...

Vanskelig å velge seg 1 favoritt... Elsker alt fra By Nord,er heldigvis snart jul!
Elsker finersmykkene... og lampeskjermer fra TineK... kunne fortsatt og fortsatt...
Ha en fin dag! Give-away er jo toppen :)
klem
Lise

Hallingstad sa...

Helt enig i det du skriver - flotte, unike web-shops som gjør litt ekstra fortjener ekstra oppmersomhet! Jeg har også fornylig oppdaget Hviit, og jeg synes det er en fantastisk web-shop. Drømmer om en lignende her i Danmark:) Klem; Heidi

Pia sa...

Jeg falt veldig for den Sweety lampeskjermen første gang jeg så den inne hos hviit. Men en keramikkskål er heller ikke å forakte!
Jeg synes jo det er stas med giveaways, så kjør på!

Mette sa...

Mye flott der, ja! Den bla-hvite bollen var lekker, men ogsa veggstickersene som kalender og som verdenskart var smarte!

hran sa...

Mange fine ting der ja. Jeg liker godt bl.a. kurvene fra TineK og NUD-lampene. Den lille hvite/blå skålen er også nydelig.

Ranveig

Sweet Memories sa...

Så masse fint i Hviit butikken:)Ser ut som en kjempeflott butikk.
Så koselig med lunsj,du må hilse så mye til Nina:)
Ha en herlig dag!:)
Klem fra Monja

Anonym sa...

Veldig koselig butikk ja. Liker elgtrykket på sengetrekket, men også puta med trykk av ulv...:) Har litt morsomt forhold til dyr...

Bare stas med giveaway så ikke tenk på det.

klem fra katrinewj@gmail.com

Anonym sa...

Hei! For en utrolig fin nettbutikk!! Jeg liker sengesettet med dådyr fra By Nord veldig godt. Er også veldig glad i keramikken fra Tine K.
Hilsen fra Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Hege sa...

Utrolig fin nettbutikk!
- liker veldig godt koppene fra Silje Eriksen jeg da:-)
Ha en fin dag Heidi,
klem Hege.

Avdelingen sa...

Jeg liker også veldig godt Hviit sin nettbutikk og blogg. Jeg er Tine K fan, så jeg likte skålen godt. De selger jo også produkter fra henne, så alt fra Tine K faller i smak.

Anonym sa...

Hei
Likte veldig mykje av det dei hadde.
Er allerede ein fan av pukka te og rosebud salve. Falt au for kjøkkenhandklea med dyreprint.
Så det var mykje spanande her!

morghild@hotmail.com

Ann Kristin sa...

Hei!
For en fantastisk flott nettbutikk! Her var det mye fint :) Nesten umulig å velge noe som en favoritt, men hvis jeg MÅ så falt jeg veldig for de kjøkkenhåndkledene med dyreprint, -og skåla fra Tine K selvfølgelig ;)

superfint sa...

Hviit har så mye fint! Min favoritt er veggkalenderen fra Ferm Living. Veldig fin og veldig praktisk! :)

Siv Karin sa...

Hei,
gratulerer med flott innlegg i KK Jul!
Mye fint å velge blant i hviit. Falt litt for Upper & Lower Blocks (gleder meg til å lære min datter bokstaver og tall), samt chocolate-skiltet.
Vennlig hilsen Siv Karin

Anonym sa...

Hei,

Denne nettbutikken er kjempe fin, oversiktlig med mye fint.

Jeg har vært ofte innom men aldri tatt meg råd til å handle her.

Skulle jeg ønske meg noe så måtte det være Putetrekk med fototrykk av uglen. Det er ikke til meg selv men kunne vært en øverraskelse til min mann som er ugle samler, og vært siden han var liten. Så mangle ugler har kommet inn i dette huset:-).

Liker også veldig godt din blogg, og selvom jeg ikke blogger selv MÅ jeg innom mine faste bloggere hver dag. Imponert hva mange av dere får til og har tid til. FOrtsett med det, gir oss lesere uten egen blogg mange gode ideer og tips til andre nett sider:-)

Vh
Hege

Kathrine sa...

Oi, der var det mye fint ja! En hel del som lett kan havne på ønskelisten til a'mor til jul! Feks bestemors kopp eller kurven fra Tine K til strikketøyet.

Men, skulle jeg være så heldig å vinne, så er det helt klart de norske alphabet blocksene jeg ønsker meg (ehhh... til barna ja)! Ha en fortsatt fin kveld!

*krysser fingrene*

Julia sa...

Så mye fint i den butikken!
Syns det er supert at du presenterer butikker jeg, liker å bli inspirert.
Jeg likte veldig godt sengetøyet fra BY Nord, både til barn og voksen. Ønske seg til jul kanskje?
Ha en fin kveld!!

Anonym sa...

Her var det utrolig mye fint, så vanskelig å velge kun en favoritt. Men likte godt sengesettet med elgen.
Hilsen Linn

victoria (huset i byen) sa...

Hei hei Heidi, alltid gøy med giveaway da, synes ikke det har blitt for mye av det ;) men skjønner hva du mener.... Min favoritt på den flotte nettbutikken er helt klart sengetøyet fra by nord, så da er det bare å krysse fingrene for elsker pukka te, og ikke minst flott smykke og skål....
klem victoria

Inger-Lise sa...

Hei du.
Takk for tips om en herlig nettbutikk, hadde ikke sett denne før jeg! :)
Mine favoritter er mange, men byggeklossene med fargerike bokstaver på er kanskje den største favoritten. De skulle jeg gjerne hatt til guttene! :) (http://www.hviit.no/ds_product_info.php/products_id/322)
Ha en strålende fin kveld.
Hilsen Inger-Lise

Anonym sa...

Hei hei, jeg er med jeg ;) Christine, samme vakre by som deg....

Minnelita sa...

Det var jo en kjempekul nettbutikk. Sengetøyet med fotoprint og bokstvklosser er en favoritt hos meg. Har faktisk lett etter fine bokstavklosser. Juhuu ;)

Anja sa...

Så utrolig mye fint! Sjeldent vanskelig å plukke ut en favoritt, men det må bli sengetøyet med dyreprint. Det hadde passet utrolig bra på den hytta på fjellet som kun eksisterer i drømmene:)

Hilsen Anja
fruanja@gmail.com

ZoutHout sa...

Hej,

Jag ska titta in in nättbutiken jag ser Nordal älska deras fina saker.

Kramar från Sverige

Tante Lilla sa...

God høstkveld!

Roen har senket seg i heimen, og jeg har omsider tid til, i ro og mak, å lese bloggen din. Ble gledelig overrasket da du presenterte Hviit. Har nemlig hatt nettsiden bookmark'et en stund allerede. Er helt enig i at de har mange nydelig ting!

Å velge seg en favoritt er fryktelig vanskelig, men liker veldig godt det store fuglefatet med to fugler (Silje Aune Eriksen), Deer-smykkene, Fug 2-smykket, alle putene, sengetøyene med fotoprint, espressokoppene fra Figgjo (siden jeg allerede har noen) og selvsagt Stem-vasen fra Ferm Living (som jeg allerede har bestilt hos Kamelone). Men favoritten? -tror det må bli fuglefatet.

klem fra
hildetk@hotmail.com

Pink lady sa...

Jeg likte veldig godt de gamle koffertene:)

Klem Pink lady

Polly sa...

Jeg ELSKER det hjorte sengesettet ;)

Cecilia sa...

Hviit har jo så mye flott og mye står høyt på min ønskeliste. Mnd kalender fra fermliving, by nord puten med sauen og wally fra by nord.

Så deg i KK jul, inspirerende og flott som alltid. Tommelen opp for kreative fru fly!!
Ha en fin fin helg, klem

Anonym sa...

hei, fru fly.
takk for tips om flott nettbutikk, likte mye - men sengtøyet var spesielt tøft. vanskelig å finne noe kult til halvvoksne gutter-
Hilsen gro-naas@frisurf.no

Anonym sa...

Hei, veldig fin nettbutikk. Må si jeg liker veldig godt sengetøyet med fotoprint, hadde passet utrolig godt på hytta:)

Merita

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

heisann..
elsker quiltet tepper...får ikke for mange...så da blir det sengeteppet til Tine K :)
god søndag

Mette sa...

Jeg synes de håndlagde julestjernene er utrolig fine!
De er kanskje ikke så velkjente for nordmenn, men i Danmark er det mange som har disse på juletreet.
De er egentlig veldig enkle å lage selv, hvis man liker litt puslearbeid ;-) Og for de som ikke har tålmodighet til sånt, er det jo fint å kunne bestille noen hos Hviit. De kan lages i alle mulige farger og størrelser, og er utrolig fine å henge på ei enkel grein i en vase, på juletreet, i vinduet eller bare legge dem på bordet som dekorasjon.
Det blir i hvert fall stjerne i desember på meg! :-)
Tusen takk for en koslig og inspirerende blogg! :-)

Stjerneklem fra Mette
(lille_mette@hotmail.com)

Marianne sa...

Om jeg ikke er for sent ute vil jeg selvsagt være med på den fine konkurransen din :)
Av alle de fantastiske tingene på hos hviit må jeg si at sengetøy med Rådyr/dådyr tok meg ganske kjapt!

Håper helgen har vært nydelig!

Linda sa...

Hei Heidi! Alltid kjekt å titte innom hos deg og få gode ideer til andre blogger/nettsteder. Jeg kunne tenke meg den flotte skålen:)